Absen: Met het uitgebreide herstel van overzeese markten zullen we de investeringen op belangrijke gebieden vergroten

Nov 26,2022

Het bedrijfsresultaat van Absen in de eerste drie kwartalen van 2022 zal ongeveer 1,780 miljard yuan zijn, een stijging van ongeveer 27% vergeleken met 1,402 miljard yuan in de eerste drie kwartalen van 2021; De nettowinst die toe te schrijven is aan aandeelhouders van beursgenoteerde bedrijven in de eerste drie kwartalen van 2022 was 113.6487 miljoen yuan, met een groei op jaarbasis van ongeveer 292%.

Onlangs zei Absen tijdens de enquête door het agentschap dat vanwege de impact van de epidemische situatie en de neerwaartse druk van de economie, de operationele inkomsten van de Chinese markt op jaarbasis daalden in 2021 tijdens de rapportageperiode; Met het uitgebreide herstel van de overzeese markt, zal de internationale markt in het bedrijfsinkomen in de eerste drie kwartalen van 2022 echter met bijna 100% toenemen in vergelijking met 2021; De implementatie en implementatie van de strategie "interne en externe dual Attack" van het bedrijf in 2022 zal een garantie bieden voor de algehele stabiele groei van de prestaties van het bedrijf in de onzekere externe economische omgeving in 2022. Het bedrijf zal zich houden aan als hoofdbedrijf, en blijf de internationale en Chinese markten opstellen; De bouw van binnenlandse en buitenlandse kanalen vergroten, de verkoopschaal uitbreiden en het marktaandeel vergroten; Grijp de mogelijkheid van snel herstel van marktbedrijven en realiseer de snelle groei van de algemene activiteiten van het bedrijf.

Als een van de eerste LED -display -ondernemingen om naar het buitenland te exporteren, heeft Absen diep geworteld in de overzeese markt, gestage vooruitgang geboekt en een unieke invloed van Chinese merken ter wereld opgebouwd. Internationale grote tentoonstellingen zijn altijd een belangrijk windschuim geweest voor ontwikkeling van producttechnologie en marktpromotie in de industrie. Naarmate de overzeese markt geleidelijk uit de waas komt, wordt het wereldwijde tentoonstellingsproces ook snel opnieuw gestart. In 2022 zal de overzeese markt geleidelijk herstellen. Het bedrijf zal in 2022 deelnemen aan tentoonstellingen in Noord -Amerika, Europa, Azië Pacific, Latijns -Amerika en andere plaatsen. aan wereldwijde klanten. Met het uitgebreide herstel van overzeese markten groeide het internationale marktbedrijf van het bedrijf snel tijdens de rapportageperiode. Het bedrijf greep de mogelijkheid van vraagherstel in sommige overzeese markten aan, bleef strategische investeringen in belangrijke gebieden en markten vergroten, toegenomen personeelsreizen, krachtig gebouwde lokale kanalen om zaken te doen en snel herstel van het bedrijfsleven op buitenlandse markten te behalen.

Bovendien is virtuele film- en televisieproductie een andere populaire applicatie die de afgelopen twee jaar wordt gepromoot door LED -innovatie. In vergelijking met de traditionele groene schermopname heeft de virtuele productietechnologie van het LED -scherm aanzienlijke voordelen, waardoor het creatieve team de schietomgeving intuïtief kan zien, het scène -effect in realtime kan wijzigen volgens het script en de communicatie -efficiëntie aanzienlijk verbeteren.

Voor het nieuwe zakelijke veld van Virtual Studio heeft Absen actief technische lay -out uitgevoerd en een reeks producten en oplossingen gelanceerd. In september 2022 heeft de Nederlands International Radio and Television Technology Exhibition (IBC2022 een groot aantal professionele klantervaring en overleg ter plaatse aangetrokken. In oktober 2022 werd de virtuele productie -ecologische conferentie van het bedrijf gehouden in Garden Studios, de top Film- en televisie Creative Studio in Londen, Engeland. Het bedrijf heeft samengewerkt met senior experts op het gebied van virtuele productie in Europa en industriële ecologische partners om diepgaande uitwisselingen uit te voeren en gezamenlijk meer mogelijkheden voor virtuele productie te onderzoeken om artistieke creatie mogelijk te maken.

Momenteel is de virtuele schietpartij op volledige scène LED -weergaveoplossing gelanceerd door Absen met succes toegepast op virtuele studio's, studio's, XR -fasen en andere scènes in grote landen over de hele wereld, zoals de Verenigde Staten, China, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk,Rusland, Canada, enzovoort.Goede marktfeedback is verkregen en de industrie heeft aanzienlijke voordelen.