Ceva Bluetooth 5.3 Platform IP maakt nieuwe Auracast ™ -uitzending audio in staat om een ​​revolutie teweeg te brengen in de gedeelde audio -ervaring

Jun 18,2022

CEVA Corporation (NASDAQ: CEVA), een marktleider in draadloze connectiviteit, slimme detectie en geïntegreerde IP -oplossingen, kondigde aan dat zijn nieuwste Rivierawaves Bluetooth 5.3 IP -familie nu Auracast ondersteunt, een nieuwe standaard voor audio -delen. Auracast is de Bluetooth Le Audio Broadcast -specificatie die vandaag is aangekondigd door de Bluetooth Special Interest Group (SIG). Auracast Broadcast Audio is ontworpen om een ​​revolutie teweeg te brengen in de gedeelde audio-ervaring, waardoor een onbeperkt aantal Auracast-ontvanger-compatibele apparaten (zoals TWS-oordopjes, hoofdtelefoons, hoorapparaten en draadloze luidsprekers) mogelijk audio-uitzendingen van een of meer Auracast-zenderdraagkrachten kunnen ontvangen.

De Bluetooth Special Interest Group (SIG) heeft onlangs zijn nieuwste marktvoorspelling voor 2022 vrijgegeven. Er wordt verwacht dat de samengestelde jaarlijkse groeipercentage (CAGR) van Bluetooth Audio Streaming Device -zendingen 7%zal bereiken, tot 1,8 miljard jaarlijkse zendingen tegen 2026. Zendingen zullen dat zullen verdrievoudigen. De nieuwe Auracast Broadcast-audio maakt deel uit van de Bluetooth Le Audio-specificatie en zal belangrijke nieuwe kansen voor innovatie openen, waaronder het mogelijk maken van persoonlijke en locatiegebaseerde audio-delen. Potentiële use cases omvatten audio -uitzendingen voor specifieke vluchten op luchthavens, meertalige opties in bioscopen of musea, en directe uitzending van audio -inhoud naar gehoorapparaten, die verschillende toegankelijkheidsfuncties bieden voor de gehoor die in openbare ruimtes zijn aangetast.

Tal Shalev, vice -president en algemeen manager van de Wireless IoT -businessunit van CEVA, zei: "We verwelkomen de introductie van de Auracast Broadcast Audio -specificatie, die de manier zal veranderen waarop mensen audio -inhoud delen in particuliere en openbare ruimtes. CEVA heeft een uitstekende bijdrage geleverd. aan de evolutie van de Bluetooth-standaard. Draag bij en de eer te hebben om Bluetooth LE en dubbele modustechnologie te licentiëren, waaronder Auracast-oplossingen, aan grote halfgeleiderbedrijven en OEM's voor een breed scala aan applicaties, waaronder draadloze hoofdtelefoons, TWS-oordopjes, gehoorapparaten, Smart horloges, luidsprekers en microfoon. "

CEVA is een toonaangevende leverancier van Bluetooth -platform IP -oplossingen die zijn geïntegreerd in SOC's, waardoor tot nu toe miljarden Bluetooth -apparaten mogelijk maakt. CEVA biedt zowel Bluetooth LE- als Dual-Mode IP-platforms, waaronder basisbandcontrollers, radio's en een complete softwarestack, compliant met Bluetooth 5.3, LE Audio en Auracast-specificaties. Om de ontwikkeling van draadloze audio -apparaten verder te vereenvoudigen, biedt het Bluebud Bluetooth -audio -turnkey -platform van CEVA een complete draadloze ervaring met audioontwikkeling gericht op TWS -oordopjes, smartwatches, draadloze microfoons en luidsprekerproducten. Het Bluebud -platform combineert Bluetooth, Audio en Sensing IP in een enkele geïntegreerde oplossing en biedt een complete line -up van audiocodecs, waaronder LC3, (M) SBC, CVSD, AAC, MP3, MP3 en spraakverwerking, inclusief Clearvox voor ruisreductie en echo -annulering, Whispro voor spraakherkenning en MotionEngine horen voor ruimtelijke audio- en bewegingsdetectie.

Over Ceva Corporation

CEVA is een toonaangevende licentiegever van draadloze connectiviteit en slimme detectie -technologieën en geïntegreerde IP -oplossingen voor een slimmer, veiliger, verbonden wereld. We bieden digitale signaalprocessors, AI -motoren, draadloze platforms, cryptografische kernen en begeleidende software voor sensorfusie, beeldverbetering, computer vision, spraakinvoer en AI -toepassingen. Deze technologieën zijn beschikbaar voor klanten, samen met onze Intrinsix IP-integratiediensten om hen te helpen complexe en tijdkritische IC-ontwerpprojecten op te lossen. Veel van 's werelds toonaangevende halfgeleidersfabrikanten, systeembedrijven en OEM's maken gebruik van onze technologie- en chipontwerpvaardigheden om energiezuinige, slimme, veilige chips te ontwikkelen voor verschillende eindmarkten, waaronder mobiel, consumenten, automotive, robotica, industrieel, ruimtevaart en defensie , en het internet der dingen. verbonden apparaten.

Onze op DSP gebaseerde oplossingen omvatten 5G-basisbandverwerkingsplatforms in mobiele, IoT en infrastructuur;geavanceerde beeldvorming en computer vision voor camera -apparaten;Audio/spraak/spraaktoepassingen en ultra-lage vermogen voor meerdere IoT-markten van altijd-on/detectie-apps.Voor sensorfusie biedt onze Hillcrest Labs -sensorverwerkingstechnologie een breed scala aan sensorfusiesoftware en inertiële meeteenheid ("IMU") oplossingen voor headsets, wearables, AR/VR, pc's, robotica, afstandsbedieningen, IoT en meer.Programma.Voor draadloze IoT, onze Bluetooth (lage energie en dubbele modus), Wi-Fi 4/5/6/6e (802.11n/ac/ax), ultra wideband (UWB), NB-IOT en GNSS-platforms zijn de meest geautoriseerdeverbindingsplatform in de industrie.
Product RFQ