Huawei brengt de toekomstige oplossing voor mobiel communicatiesysteem van de spoorwegmobiel vrij in Duitsland

Sep 24,2022

Volgens Xinhua News Agency, recentelijk, heeft Huawei, die deelneemt aan de International Rail Transit Technology Expo in Berlijn, Duitsland, de toekomstige oplossing voor mobiel communicatiesysteem van de spoorwegcommunicaties die de industrie wil helpen een veiliger, efficiëntere en intelligente spoorwegmobiele communicatie te bouwen systeem.

Volgens het rapport zal de 9e Huawei Global Rail Summit worden gehouden op de 22e, met het thema van "het helpen van rail -digitalisering en het creëren van nieuwe waarde in de industrie", het bespreken Toekomst van spoorweg doorvoer. Tijdens de vergadering heeft Huawei de toekomstige oplossing voor mobiel communicatiesysteem van de spoorwegcommunicatiesysteem uitgebracht, die de industrie wil helpen een veiliger, efficiënter en slimmere mobiel communicatiesysteem voor spoorweg te bouwen.

François Davena, directeur -generaal van de International Union of Railways, Wang Guoyu, Chief Operating Officer van Huawei's "Airport and Rail Corps" en vertegenwoordigers van de wereldwijde spoorwegindustrie zoals Italië en Singapore woonden de vergadering bij.

In een interview met een verslaggever van Xinhua News Agency zei Wang Guoyu dat de ontwikkelingsfasen van spoorwegcommunicatie tussen verschillende landen en regio's ongelijk zijn, en het compatibele karakter van het toekomstige spoorwegmobiele communicatiesysteem zal 4G, 5G en andere verschillende generaties helpen draadloze communicatietechnologieën in een standaard. Onder het kader van stabiele evolutie en geïntegreerde ontwikkeling.

Het rapport wees erop dat de 13e Berlijnse International Rail Transit Technology Expo op de 20e werd geopend, en Chinese bedrijven zoals CRRC en Huawei namen deel aan de tentoonstelling. De expo wordt om de twee jaar gehouden en is de grootste tentoonstelling op het gebied van spoorwegtervoer ter wereld.
Product RFQ