Instelling: de wereldwijde IC -markt zal naar verwachting herstellen in het tweede kwartaal van 2023

Nov 15,2022
Analistenbedrijf IC Insights hebben onlangs zijn marktvooruitzichten bijgewerkt. Er wordt voorspeld dat nadat de wereldwijde IC -markt in het derde kwartaal van dit jaar met 9% daalde, deze zal blijven dalen in het vierde kwartaal van 2022 en het eerste kwartaal van 2023, en sindsdien de zevende driemaandelijkse "drie opeenvolgende dalingen" zal worden De IC -markt is vastgelegd.


In de vorige extreme marktomstandigheden in de geschiedenis waren de drie opeenvolgende dalingen in 2001 bijzonder enorm, wat leidde tot een daling van 33% in de wereldwijde IC -marktomvang dat jaar, wat een historisch record vestigde.

Het bureau wees er verder op dat de IC-markt sinds het midden van de jaren zeventig niet meer dan drie opeenvolgende kwartalen is gedaald. Met het oog hierop wordt verwacht dat de markt een grote kans zal hebben om te stabiliseren in het tweede kwartaal van 2023. Het bureau verwacht dat de markt in het huidige kwartaal enigszins met ongeveer 3% zal groeien, maar de jaarlijkse IC -omzet is nog steeds naar verwachting met 6%afnemen.