Inventec is van plan om slimme fabrieken te implementeren en is van plan om in de tweede helft van het jaar 5G Open Labs op te zetten

Jul 25,2022

Volgens Juheng.com heeft Inventec, een in Taiwan gevestigde gieterij, gerelateerde applicaties geïntroduceerd in zijn fabriek in Taoyuan Server om het 5G Smart Factory-veld te implementeren. In de eerste helft van het jaar nam het deel aan O-Ran-organisatieactiviteiten en voltooide het het werkelijke veld van 5G Smart Fabrieken. Het is gepland om meer 5Go-Ran Application Integration Verification Plans met de Alliance Supply Chain uit te voeren via de lay-out van het 5G Open Laboratory in de tweede helft van het jaar.

Op de O-Ran Alliance 2022 Spring PlugFest Conference aan het einde van vorige maand onthulde Inventec voor het eerst de lay-out van de 5G Smart Factory, inclusief de veiligheid van de industriële omgeving, kwaliteitsopbrengst, inspectie en onderhoudsactiviteiten en fouten in de Taoyuan Server-server in de Taoyuan Server Manufacturing -fabriek. Exclusief programma -prestaties, enz., Gebruikt de demonstratie de 5G Open Architecture om de complexiteit van de inzet en daaropvolgende onderhouds- en operatiekosten aanzienlijk te verminderen om te voldoen aan de behoeften van geautomatiseerde slimme fabrieken.

In de afgelopen jaren heeft Inventec actief geïnvesteerd in de 5G -markt voor particuliere netwerken. Naast het ontwikkelen van zijn eigen merkbasisstations, speelt het ook de rol van een systeemintegrator, die samenwerkt met ecosysteempartners zoals Microsoft, Altran Group, Parametric Technology, Intel, Qualcomm en Mediatek in IT, CT, OT -samenwerking in het veld .
Product RFQ