Op halfgeleider kondigde de sluiting aan van een onderverdeling met betrekking tot de Quantenna Business

Sep 20,2022

Op 19 september heeft op Semiconductor een aankondiging uitgegeven waaruit blijkt dat op 16 september 2022 het bedrijf een investeringsuitgangsplan heeft goedgekeurd om een ​​subsector van zijn Advanced Solutions Group Division te sluiten.

Op Semiconductor zei dat dit het bedrijf verder in staat zal stellen om investeringen op strategische prioriteitsgebieden te concentreren, waaronder Smart Power en Smart Sensing, het vereenvoudigen van de activiteiten en het verlagen van de kosten. De omzet van het segment is minder dan 3% van de geconsolideerde 2021 -omzet van het bedrijf en is over het algemeen gebonden aan de Legacy Quantenna -activiteiten van het bedrijf.

Volgens de aankondiging zal het afstotingsplan waarschijnlijk de reële waarde van de rapportage -eenheid onder de boekwaarde verlagen. Vanaf de goedkeuringsdatum van het exitplan was het toegewezen goodwill -saldo ongeveer $ 215 miljoen en was het niet -geamorteerde immateriële activabalans ongeveer $ 58 miljoen. Voor het doel van dit exitplan verwacht op Semiconductor te worden aangetast op bijna alle dergelijke bedragen die verband houden met goodwill en immateriële activa. Tijdens het tweede kwartaal eindigend op 1 juli 2022, heeft het bedrijf eerder bekendgemaakt en een goede willekeurige waardevermindering van $ 115 miljoen opgenomen in verband met deze rapportage -eenheid.

Voor dit exitplan is op halfgeleider de impact van gerelateerde exit -kosten evalueren, inclusief de ontslagvergoeding van werknemers en gerelateerde batenkosten, evenals andere contractbeëindigingskosten, die naar verwachting niet in het algemeen aanzienlijk zullen zijn.
Product RFQ