SMIC International: de nieuwe productiecapaciteit en technische knooppunten voldoen volledig aan relevante voorschriften

Nov 12,2022

In de ochtend van 11 november analyseerde Zhao Haijun, CEO van SMIC International, de prestaties van het financiële rapport uit de macro -omgeving, industriële cyclus en andere aspecten bij de prestatiebriefing van het derde kwartaal en beantwoordde de vragen over de samenwerking tussen SMIC International en Oversease bedrijven , de impact van de nieuwe US ​​Export Control -voorschriften op het bedrijf, enzovoort.

In de tweede helft van 2022, vanuit het perspectief van de macro -omgeving, zijn de wereldwijde industriële keten en regionale industriële keten onderworpen aan verschillende mate van veranderingen en uitdagingen in bedrijfsformaten, het industriële divisiesysteem en de lay -out ondergaan een diepgaande aanpassing, het oorspronkelijke wereldwijde wereld De industriële ketencyclus wordt verstoord, of zelfs geblokkeerd en het regionaliseringsproces gaat verder in moeilijkheden en wendingen.

Zhao Haijun wees erop dat, vanuit het perspectief van de industriële cyclus, de inventaris van smartphones en consumentenelektronica langzaam wordt verwijderd en de klanten niet bereid zijn te filmen. Hoewel het industriële controleveld relatief stabiel is, is de groeisnelheid beperkt. Het consumptie van de autoterminal is sterk en er is nog steeds een vraagkloof in de industrie. Zhao Haijun gelooft dat hoewel de algehele mobiele telefoonindustrie nog steeds des is, dankzij de directe communicatie van het bedrijf met eindklanten, het bedrijf zijn capaciteitsallocatie sinds vorig jaar vooraf heeft aangepast, waardoor de capaciteitsregeling in de relatief verzadigde onderverdelingen wordt verminderd, dus de omzet De bijdrage van smartphones is in het derde kwartaal van de maand enigszins toegenomen, de totale vraag naar consumentenelektronica was zwak en de omzet daalde met 4% maand na maand.

Toen een vragensteller vroeg naar de vraag van overzeese klanten naar de capaciteit van SMIC, zei Zhao Haijun dat buitenlandse bedrijven de neiging hebben om langdurig inzet van Chinese fabrikanten te krijgen om de capaciteit toe te wijzen om de beveiliging van de levering te waarborgen. Hij legde uit dat onder invloed van de ervaring van overaanbod in verschillende industrieën vorig jaar, de overzeese klanten van vandaag een bepaald deel van de producten in Chinese bedrijven zullen handhaven. Om de veiligheid van de industriële keten te waarborgen, vormden ze een strategische alliantie met SMIC International om langdurige betrokkenheid bij capaciteitsallocatie te verkrijgen. Hij zei dat de samenwerking van SMIC met buitenlandse klanten erg snel was.

Naast de industriecyclusfactoren, zei Zhao Haijun ook dat volgens de voorlopige interpretatie de productiecapaciteit van SMIC's de productiecapaciteit van SMIC volledig voldoen aan de nieuwe voorschriften van de Verenigde Staten. Hij legde uit dat de nieuwe voorschriften van de Verenigde Staten voornamelijk gericht zijn op de productie van Amerikaanse ontwerpbedrijven in China, en de nieuwe capaciteit en technologieknooppunten die we nu toevoegen, zijn volledig in lijn met relevante voorschriften. Sommige klanten hebben echter een buffertijd nodig om de nieuwe US ​​Export Control -voorschriften te interpreteren. Het bedrijf houdt nauwgezet communicatie met klanten en leveranciers, verduidelijkt enkele concepten in de nieuwe voorschriften en evalueert de impact op het bedrijf.