Er wordt gezegd dat Showa Denko de productie in Taiwan en Japan verhoogt en de productie van halfgeleidervloeistof met 20% uitbreidt

Aug 03,2022

Nikkei rapporteerde over de 2e dat Showa Denko -materialen (Showa Denko Materials, voorheen bekend als Hitachi Chemical), een dochteronderneming van Showa Denko, zal investeren met ongeveer 20 miljard yen om de productie in Taiwan en Japan te verhogen. Productie, het doel is om de productiecapaciteit van polijstvloeistof voor halfgeleidermaterialen met ongeveer 20%te vergroten. Vanwege de populariteit van 5G -smartphones zijn de vereisten voor halfgeleiderprestaties toegenomen en het aantal slijpen dat nodig is bij de productie -engineering is toegenomen, waardoor de vraag naar polijstvloeistoffen wordt opgevoerd.

Onder hen zal de productiecapaciteit van de polijstvloeistof van de Taiwan -basis worden verhoogd vanaf januari 2023. Naast het uitbreiden van de bestaande fabriekscapaciteit, zal de Katsuta -basis van de Yamazaki -werken in Japan ook van plan zijn om een ​​nieuwe plant te bouwen, waarvan de bestaande Plant om de productie te verhogen zal zich bevinden, zal in 2024 worden geopend en de nieuwe fabriek wordt geopend in 2025.

Het rapport wees erop dat de huidige vermindering van smartphone- en pc -zendingen heeft geleid tot een vertraging van de vraag naar halfgeleider, maar met de verbetering van de prestaties van halfgeleiders, is het vereiste aantal slijpen ook toegenomen, waardoor de vraag naar polijstvloeistoffen stimuleert om te stijgen. Volgens Showa Denko -materialen is de CMP -polijstvloeistofmarkt sinds 2019 elk jaar met meer dan 10% gegroeid.