Enquête: Global Technology Fusies en acquisities bedroegen US $ 627 miljard in de eerste helft van het jaar, een daling van 20% op jaarbasis

Aug 10,2022

Volgens de laatste wereldwijde enquête door Ernst & Young, getroffen door internationale geopolitieke en economische tegenwind, daalde het bedrag van wereldwijde fusies en overnames in de eerste helft van dit jaar met 27% vergeleken met dezelfde periode vorig jaar; Tegelijkertijd was de technologie -industrie goed voor 31%, met een bedrag van US $ 627 miljard.

De nieuwste ERNST & Young Global Survey wees erop dat de technologie -industrie opnieuw wereldwijde fusies en overnames in de eerste helft van 2022 reed, met 20% daling van een record van $ 789 miljard in dezelfde periode vorig jaar tot $ 627 miljard, maar nog 31 % van de wereldwijde fusies en overnames.

Hij Shufen, algemeen directeur van Ernst & Young Financial Management Consulting Services, zei dat de kernpositie van technologie in de M & A -markt niet moet worden onderschat. De toenemende vraag naar cloudservices, informatiebeveiliging en bedrijfssoftware zal de prestaties van fusies en overnames in 2021 stimuleren, en er is momenteel geen teken van vertraging.

Bovendien wees EY erop dat de wereldwijde M&A activiteit veerkracht heeft aangetoond in het licht van grote geopolitieke tegenwind, maar het is onzeker of meer geopolitieke spanningen, economische neergang, enz. In de toekomst zullen plaatsvinden.