Kwaliteit en certificeringen

Het handhaven van de filosofie van "First", rxelectronics is toegewijd om zijn klanten de elektronische componenten van de hoogste kwaliteit te bieden. We voeren onderdelen inspectie bij onze QC-inspectiecentra.

Met behulp van ABI Sentry Counterfeit Detector


  • Detecteren ontbrekende of onjuiste matrijzen, gebrek aan obligaties, onnauwkeurige pin-outs en pin-impedantie variaties
  • Retourneer eenvoudige pas of mislukte resultaten na het testen
  • Bieden een hoog niveau van vertrouwen in de authenticiteit van componenten


Visuele inspectie

Gebruikmakend van state of the art hoge resolutie microscopen, rxelectronics team uitgevoerd visuele inspectie-analyse in ons huislab. De onderdelen zouden volledig worden gecontroleerd op oppervlakte-analyse, markering op de delen, datumcode, COO, pins-status en de ontvangen hoeveelheid, binnen Verpakking, vochtigheidsindicator, droogmiddelvereisten en de juiste buitenverpakking. Het is snel en efficiënt om de visuele inspectie te voltooien die u zou helpen om verdere kennis van de onderdelenoppervlakstatus te krijgen.

Soldeerbaarheidstest

Solderbaarheidstest heeft de prioriteit in de evaluatie van de onderdelen met geleidtype-elektroden. Evaluatie zou worden uitgevoerd voor de soldeerbaarheid van elektronische componenten volgens het principe van "bevochtigingsbalans".

De-capsulatie-service

Met behulp van instrumenten om het buitenpakket van de onderdelen te corroderen om te controleren of er een wafer is bestond, de grootte van de wafer, het logo van de fabrikant, het auteursrechtjaar en de wafer-code om de authenticiteit van de chip te bepalen.

Component-functionele test

Het testen van de volledige functionaliteit van de onderdelen die het testen van DC-parameters bevatte om ervoor te zorgen dat de onderdelen alle vereiste functionaliteit heeft, op basis van de relevante datasheet.

X-ray testen

X-ray testen is een realtime niet-destructieve analyse om de interne hardware van het onderdeel te controleren. Het concentreert zich vooral op het controleren van het hoofdframe van de chip, wafer-grootte, gouden draadbindingsdiagram, ESD-schade en gaten. Klanten kunnen bruikbare monsters leveren of vergelijken en controleren de resterende producten die in de vorige periode zijn gekocht.


Kwaliteit gecertificeerd door

ISO 9001: 2015 Certificaatreagratie Nr.: TUV100 04 4666
ISO 14001: 2015 Certificaatreagratie Nr.: TUV104 04 4666

Klik om het certificaat te bekijken:RX-TUV CER.

Certificate Reagistration No.: TUV100 04 4606 Certificate Reagistration No.: TUV100 04 4606