Privacybeleid

Rxelectronics is toegewijd aan het beschermen van informatie die we verzamelen en zal het gebruik ervan beperken tot die doeleinden die we geloven zullen ons helpen bij het beter bedienen van onze klanten.
Bekijk ons ​​beleid hieronder uiteengezet om meer te weten te komen over hoe we elektronische informatie verzamelen en gebruiken.

Informatiecollectie, gebruik en delen


Registratie: We verzamelen informatie die u ons verstrekt bij het registreren om onze website of andere online services te gebruiken. De informatie die we verzamelen, kunnen uw naam, postadres, telefoon- en / of facsimile-nummers, e-mailadres en andere informatie over uw bedrijf, waarmee we u beter kunnen dienen.

Gebruiksgebruik: We verzamelen informatie over het gebruik en de navigatie van onze websites door gebruikers. De informatie die we verzamelen, inclusief IP-adressen van gebruikers en pagina's die worden bekeken tijdens een bezoek aan onze website, helpt ons bij het analyseren van trends, het diagnosticeren van problemen, onderhoud van de site en het verzamelen van informatie voor geaggregeerd gebruik.

Nieuwsbrieven en e-mail: We kunnen u nieuwsbrieven en e-mails sturen met betrekking tot onze producten en diensten of andere informatie die we geloven kan van belang zijn voor u. Daarnaast kunnen we u op de hoogte brengen van site-updates.

Uw toegang tot en controle over informatie

U kunt op elk moment op elk gewenst moment afmelden van toekomstige contacten van ons. U kunt op elk moment het volgende doen door contact met ons op te nemen via het e-mailadres of het telefoonnummer op onze website:

Zie welke gegevens we over u hebben, indien aanwezig
Verander of corrigeer alle gegevens die we over u hebben
Laten we gegevens verwijderen die we over jou hebben
Express alle bezorgdheid die u hebt over ons gebruik van uw gegevens

We zullen geen informatie verkopen of huren die we via onze websites met iemand verzamelen. En we moedigen u aan om contact met ons op te nemen bij info@RXelectronics.com Mocht u vragen hebben.


Product RFQ