Termijn en voorwaarden

Algemene voorwaarden

Alle bestellingen die met Rxelectronics zijn geplaatst, zijn onderworpen aan de voorwaarden van deze Overeenkomst, inclusief de volgende verkoopvoorwaarden. Elke beweerde verandering die door de koper in eventuele aanvullende documentatie wordt ingediend, wordt uitdrukkelijk afgewezen. Voorgedrukte algemene voorwaarden voor inkooporder van de nalaten van de koper en / of rxelectronics om te bezwaar tegen tegenstrijdige of aanvullende voorwaarden zullen niet veranderen of toevoegen aan de voorwaarden van deze Overeenkomst. Door acceptatie van deze verkooporder accepteert de koper hierbij alle voorwaarden voor verkooporder. Voor zover elke bepaling van deze Overeenkomst in strijd is met enige termijn of voorwaarde die in een bepaalde of volgende documentatie is uiteengezet, vervangen de bepalingen van deze overeenkomst en-controle. Bestellingen die worden opgelegd aan formulieren die afwijken van deze algemene voorwaarden, kunnen worden aanvaard, maar uitsluitend op basis van de voorwaarden van deze overeenkomst zullen de overhand hebben en dergelijke termen zijn de enige termen voor de bestelling. Elke schending van deze algemene voorwaarden zal resulteren in toekomstige zaken die worden beëindigd.

Validatie en acceptatie bestellen

De koper moet de bestelling opnemen, inclusief relevante informatie met nauwkeurigheid binnen voldoende tijd om rxelectronics in staat te stellen de bestelling te voltooien. Rxelectronics is gespecialiseerd in producttekort Exploratie en het verkrijgen van hard-vonds componenten. Koper erkent dat dit product niet langer traceerbaarheid heeft voor de oorspronkelijke fabrikant, vooral voor product met oudere datumcodes. De koper moet op het moment van bestelling bepalen of het een traceerbaarheid heeft die betrekking heeft op de oorspronkelijke fabrikant voor productacceptatie. Als de koper niet uitdrukkelijk een traceerbaarheid heeft vereist, doet de koper af van het recht op het retourneren van het proces voor het ontbreken van traceerbaarheidsdocumentatie en rxelectronics zal een terugkeerverzoek afwijzen dat voortvloeit uit het gebrek aan traceerbaarheidsdocumentatie. Orderacceptatie is uitdrukkelijk gebonden aan de bepalingen en voorwaarden die in de klantorder zijn geschreven, en in geen geval wordt een van de voorwaarden en voorwaarden in de acceptatie van de koper, ongeacht of deze door deskundige of anderszins deel uitmaken van de verkooporder.
Wanneer u een bestelling plaatst met RX-elektronica, kunnen we uw betaalmethode, verzendadres en / of belastingvrije identificatienummer (indien aanwezig) verifiëren voordat u uw bestelling verwerkt. Uw plaatsing van een bestelling met rxelectronica is een aanvaarding van de bepalingen in deze Overeenkomst.
Koper erkent dat Rxelectronics uw bestelling kan voltooien door uw bestelling na verificatie van fondsen en verzending het product te verwerken.
Rxelectronics kan ook naar eigen goeddunken uw bestelling en daling afwijzen om een ​​deel ervan te voltooien. Als we niet uw bestelling voltooien die voortvloeien uit enkele onverwachte redenen, zou formele kennisgeving worden aangepakt via e-mailadres of andere contactgegevens in uw bestelling. Er wordt geen bestelling als voltooid beschouwd totdat het product is verzonden.

Productinformatie en prijzen

Rxelectronics zet zich in om up-to-date en nauwkeurige informatie te verstrekken met betrekking tot producten en prijzen, maar garandeert niet de valuta of nauwkeurigheid van dergelijke informatie. Rxelectronics maakt geen vertegenwoordiging over de juistheid of volledigheid van de productinformatie en verwerpt alle representaties, garanties en passiva onder elke theorie met betrekking tot de productinformatie. Eventuele typografische of andere fouten of omissies in elke verkoopliteratuur, prijzen, factuur of offerte zijn onderworpen aan correctie zonder enige aansprakelijkheid op het gedeelte van Rxelectronics. Rxelectronics beveelt koper aan om productinformatie te valideren voordat u deze informatie gebruikt of handelt. Alle productinformatie is onderhevig aan verandering zonder kennisgeving, en Rxelectronics is niet verantwoordelijk voor typografische of andere fouten of omissies in productinformatie. Rxelectronics behoudt zich het recht voor wijzigingen aan te brengen in de specificaties van elk product en / of geleverde dienst die nodig zijn om aan te passen aan eventuele toepasselijke wettelijke vereisten of het gevolg is van eventuele wijzigingen in de productspecificatie van de fabrikant die niet de kwaliteit of prestaties beïnvloeden.

Prijzen voor elektronische componenten en andere grondstoffen worden ingesteld op basis van de markttrend. Prijzen en beschikbaarheid kunnen op elk moment worden gewijzigd voorafgaand aan de voltooiing van uw bestelling van Rxelectronics. Offertes, tenzij anders vermeld, zijn alleen geldig op de dag van uitgave en kan Rxelectronics ze zonder kennisgeving veranderen. Prijzen voor het product voordat de verzending is gearrangeerd, kan worden verhoogd na elke toename van de kosten van Rxelectronics, verandering in marktomstandigheden of andere oorzaken die verder gaan dan de redelijke controle van Rxelectronics. Prijzen zijn alleen voor producten en bevatten geen belastingen, verzendkosten, taken en eventuele andere kosten of vergoedingen, zoals vergoedingen voor speciale verpakking en etikettering van de producten, vergunningen, certificaten, douaneaangiften en registratie. Tenzij anders vermeld op het voorstel van Rxelectronics, citaat of factuur, is de koper verantwoordelijk voor alle extra kosten. Producten worden verkocht op een "as-is" en "als beschikbare" basis. Elke ontdekking van mismatch in productbeschrijving, beschikbaarheid of prijzen van de onderdelen die in uw bestelling zijn vermeld, zullen wij u onmiddellijk op de hoogte stellen met opties om het probleem te verhelpen. Rxelectronics behoudt zich het recht voor om de verkoop van producten onder haar kopers toe te wijzen.

Acceptatie van het product

Koper dient Rxelectronics schriftelijk op de hoogte te stellen van enige schade aan de buitenverpakking of de producten, tekort of andere discrepantie ("visueel defect") binnen vijf werkdagen na ontvangst van de zending en vóór verzending tot een eindklant; Anders wordt de koper geacht de producten te hebben geaccepteerd en de acceptatie niet intrekt. Als de koper deze kennisgeving niet geeft, worden de goederen in alle opzichten geaccepteerd. Gebruik van een deel van de bestelling na levering vormt goedkeuring en aanvaarding van de bestelling door de koper.

Retourneren en terugbetalingen

Alle producten van Rxelectronics zijn aangegeven exacte namen en onderdeelnummers van de fabrikant. Controleer de onderdeelnummer, merk en andere gerelateerde informatie zorgvuldig voordat u de bestelling plaatst. Rxelectronics accepteert geen rendements- of vervangingsverzoek als klanten zelf een fout maken.

1.Acceptance-voorwaarden voor retouren of vervangingen:

1). Zorg ervoor dat de ontvangst en het controleren van items binnen een week na ontvangst van de goederen.
2). Als er kwaliteitsproblemen zijn, toont u het testrapport van geautoriseerde testhuizen of het defecte feedbackrapport van de gebruiker binnen 30 dagen. Het wordt niet geaccepteerd zodra hij is verlopen. Zorg ervoor dat u de originele verpakking en label behoudt voor alle producten die moeten worden geretourneerd of vervangen.
3). Als het werkelijke aantal ontvangst en het model niet overeenkomen, geef dan foto's van de ontvangst, goederen en gerelateerde afbeeldingen om te bewijzen. Eenmaal bevestigd dat Rxelectronics de verkeerde goederen heeft gestuurd, zal Rxelectronics de vervangingen op tijd voor u regelen.
4). Indien aanvraagt ​​voor rendement vanwege problemen met de productkwaliteit, moet u gedetailleerd prestatietestrapport verstrekken, wat fungeert als vervanging of bewijzen voor Rxelectronics om met leveranciers te onderhandelen.
5). Over Purchase Order uitgegeven BTW-factuur, u moet de factuur naar ons terugsturen na terugkeer bevestigd.

2.Non-acceptatievoorwaarden voor retouren of vervangingen

1). Originele verpakking en labels zijn beschadigd of ontbreken.
2). Al gebruikt of geteste producten (met uitzondering van de kwaliteitsproblemen van producten)
3). Als de klant geen bezwaar tegen de kwaliteit van het product binnen 30 dagen laat zien, neemt Rxelectronics het aangezien de kwaliteit van het product volledig in overeenstemming is met de vereisten.
4). De eigen fout van de klant voor de verkeerde bestellingen.

3. Retouradres: als de rendementen of vervangingen worden bevestigd, bieden wij u concreet verzendadres voor retouren of vervangingen.

4. Procestijd voor klantenservice:

1). De klantenservicedienstvertegenwoordigers van Rxelectronics accepteren en oplossen retourtoepassingen in 2 dagen nadat klanten ze hebben ingediend.
2). Rxelectronics zal de goederen terugbetalen of vervangen nadat u zich terugkeert.

5.Returnes vrachtomschrijving:

1). Rxelectronics draagt ​​de vrachtkosten die worden veroorzaakt door verkeerde hoeveelheid, verkeerde model- en productkwaliteitsproblemen.
Product RFQ