Foxconn ontvangt Fuding Advanced Automotive MOSFET -bestelling

Jul 27,2022

Volgens Taiwanese Media Electronic Times hebben bronnen uit de industrie aangetoond dat Foxconn's Foundry -dochteronderneming, Hongying Semiconductor, een bestelling heeft gekregen voor de geavanceerde automotive MOSFET's van Fuding.

Volgens bronnen zal Fuding Advanced samenwerken met hongying halfgeleider voor toepassingen zoals elektrische bussen om Fuding Fuding Advanced's inzet op het gebied van automotive MOSFET's te verdiepen. Fuding Advanced hoopt ook de reikwijdte van de samenwerking met hongying halfgeleider uit te breiden met de productie van halfgeleiders van de derde generatie, zoals siliciumcarbide (sic) componenten.

Volgens Market Watchers is Fuding Advanced nog steeds op schema om in 2022 in een marktomgeving op jaarbasis te bereiken in een marktomgeving met een zwakke vraag naar elektronische apparaten van consumenten zoals pc's. Volgens rapporten heeft Fuding Advanced bestellingen gewonnen voor hoogwaardige voedingen en de verkoop van MOSFET-chips voor middelgrote en hoog spanning voor toepassingen zoals servers zullen naar verwachting groeien.

Bronnen wezen erop dat de snelle groei van de nieuwe energievoertuigindustrie op het vasteland van China, in combinatie met de sterke elektrische voertuigenactiviteiten van Foxconn, een kans zal worden voor de Taiwanese Power Diode en MOSFET -fabrikanten om zaken te ontwikkelen op het gebied van autobanden.
Product RFQ