Meer dan $ 100 miljoen geïnvesteerd! SK Flash Memory Business dochteronderneming is van plan om het R & D -centrum op te richten in West -VS

Sep 16,2022

Volgens de Koreaanse media -bedrijven in de media, zal Solidigm, een dochteronderneming van NAND Flash -geheugen van SK Hynix, meer dan US $ 100 miljoen investeren om een ​​Semiconductor R & D -centrum in Californië, VS te bouwen. Het R & D -centrum bestrijkt een oppervlakte van ongeveer 20.000 vierkante meter, en het bedrijf verwacht in te komen in het eerste kwartaal van 2023 en zal 1.900 werknemers hebben.

Het is gemeld dat Solidigm een ​​onafhankelijke dochteronderneming is van SK Hynix in de Verenigde Staten. Het werd opgericht in december vorig jaar en werd gereorganiseerd van de Intel Flash Memory Business die eerder werd overgenomen door SK Hynix.

De industrie is dit jaar bearish op de NAND Flash -geheugenmarkt en de prijs zal steeds opnieuw dalen in de tweede helft van 2022, maar de investering van SK Hynix in R&D op dit gebied zal alleen maar toenemen. In augustus kondigde SK aan dat het met succes 's werelds eerste 238-laags Nand Flash-geheugen had ontwikkeld met het hoogste aantal lagen in de industrie.
Product RFQ