Samsung komt de 0,56 μm kleine pixeloorlog binnen en brengt isocell HP3 officieel vrij

Jun 23,2022
Vandaag heeft Samsung officieel zijn kleinste 200 megapixel beeldsensor: isocel HP3 vrijgegeven. De sensor kenmerkt de kleinste industriële grootte van 0,56 µm pixels en optische formaatgrootte van slechts 1/1,4 ".


Iscell HP3 maakt gebruik van tetrapixeltechnologie, vergelijkbaar met Chameleoncell -technologie, die eerder op HP1 te zien is, en ondersteunt ook volledige resolutie, 50MP en 12,5 MP leesspecificaties.



Maar in tegenstelling tot HP1 ondersteunt HP3 ook wat Super QPD -focustechnologie wordt genoemd door microleen op vier pixels te plaatsen. In staat om horizontale en verticale texturen te detecteren voor 100% AF -dichtheid.


Volgens officiële propaganda kan HP3 bovendien ook een conversie van drie niveaus van hoog, gemiddeld en laag ondersteunen, en kan hij lage inheemse ISO-afbeeldingen combineren met middelgrote of lange binnenlandse ISO's via Smart-ISO Pro-technologie, die het kan bedacht Hoog dynamisch bereik van afbeeldingen met een maximale kleurdiepte van 14 bit. .


In termen van de video ondersteunt HP3 naast het ondersteunen van video-opname van 8K30FPS ook een vlekkeloze dubbele HDR-functie in de 4K- of FHD-modus, dat wil zeggen dat de beeldsensor wordt overgedragen tussen de twee Smart-ISO HDR-modi en HDRE HDR.
Product RFQ