Het tweede park van Ase Zhongli Factory begint op 15 juli de bouw

Jul 01,2022

ASE Semiconductor, een dochteronderneming van ASE Investment Holdings, zal op 15 juli de baanbrekende ceremonie houden voor de tweede campus van de Zhongli -fabriek.

Volgens Taiwan Media "Central News Agency" wordt het tweede park van de Zhongli -fabriek gebruikt om de IC -verpakking uit te breiden en de productielijn te testen, en zal naar verwachting in het derde kwartaal van 2024 worden voltooid. ASE heeft de toekomst echter niet bekendgemaakt Investeringsbedrag van de nieuwe fabriek, die door de industrie wordt geschat op meer dan NT $ 10 miljard.

Het is gemeld dat de ASE Zhongli -fabriek een slim industrieel park is, dat geïntegreerde diensten biedt van IC -verpakkingen, testen en materialen. Het heeft een langdurige lay-out op het gebied van draadloze communicatie en biedt applicatie-oplossingen voor beeldsensoren en QFN-verpakkingen. Tegelijkertijd is het ook actief inzetten van slimme draagbare apparaten op systeemniveau. Verpakking (SIP) Module -oplossingen en detectiecomponenten verpakkingen en testen, voornamelijk in samenwerking met IC -ontwerpfabrikanten, en bieden standaard softwareoplossingen.
Product RFQ